Baza wiedzy

Pakowarki Próżniowe w Gastronomii - na co zwrócić uwagę przy zakupie

Pakowarki Próżniowe w Gastronomii - na co zwrócić uwagę przy zakupie

Pakowanie próżniowe to prosty sposób pozwalający na zabezpieczenie wyrobów garmażeryjnych i bezproblemowy transport. Dzięki..

czytaj więcej...

Wielowarstwowe folie laminowane i współwytłaczane z PA

Wielowarstwowe folie laminowane i współwytłaczane z PA

Bohdan Czerniawski Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Opakowań Wielowarstwowe folie laminowane i współwytłaczane z udziałem..

czytaj więcej...

Dlaczego próżnia jest taka ważna?

Dlaczego próżnia jest taka ważna?

Jednym z czynników przyspieszających psucie się żywności jest tlen. Jego obecność powoduje wiele niekorzystnych..

czytaj więcej...

Empra to zysk dla Twojej firmy

Empra to zysk dla Twojej firmy

Marzysz o wysokich zyskach i niezliczonej liczbie klientów, którzy spośród wielu produktów na sklepowej..

czytaj więcej...

Słowniczek pojęć

Słowniczek pojęć

B Barierowa folia - rodzaj folii wykorzystywanej do pakowania próżniowego, folia wielowarstwowa najczęściej oparta na..

czytaj więcej...

Pakowanie elektroniki próżniowo

Pakowanie elektroniki próżniowo

Jak bezpiecznie przechować elektronikę? To pytanie stawiasz sobie za każdym razem gdy odkładasz elementy elektroniczne na półkę...

czytaj więcej...

Pakowanie próżniowe

Pakowanie próżniowe

Pakowanie próżniowe mięsa i wędlin jest bardzo dobrą formą wyeksponowania produktów na sklepowej..

czytaj więcej...

Pakowanie w MAP

Pakowanie w MAP

Przedłużenie trwałości produktów spożywczych z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej. Sposób pakowania i rodzaj materiału..

czytaj więcej...

Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych

Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych

GOSPODARKA MIĘSNA 07/2005 Hanna Gajewska Szczerba   Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych Pod pojęciem opakowania należy..

czytaj więcej...

Nasze marki